Refahiye Anaokulu
BİNALİ YILDIRIM MAH. KADI ŞEVKİ YURTBAŞI SK. NO 8/1 REFAHİYE / ERZİNCAN

VİZYON

Dünyada uygulanan kabul görmüş okul öncesi programlarını okulumuzda uygulayarak Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda sorgulayan,değerlendiren,araştıran ve paylaşan bireyler yetiştirmek için öğrenciyi merkez alan bir okul olarak emsallerimiz için örnek olmak.

MİSYON

Refahiye Anaokulu olarak 36-66 aylık çocukların fiziksel,duygusal,zihinsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, saygı,sevgi,işbirliği,sorumluluk,yardımlaşma paylaşma,gibi davranışlar kazandırarak Atatürk ,bayrak,millet,aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen,çevresiyle iyi iletişim kurabilen,dürüst,ilkeli, çağdaş,hak ve sorumlulukları bilen kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Öğretim Şekli :ikili öğretim

ikili öğretim

7:30-12:30 12:30-17:30

ADSL (1 Mbit)

Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.İl merkezine uzaklığı ise 70 km´dir.